Wat houdt een workshop wereled gerechten in?

Uit verschillende landen een gerecht maken. Hoe leuk is dat! Met pure producten werken uit Frankrijk, Turkije, Midden-Oosten, Italië, Marokko, Spanje ga zo maar door.

Een avond prachtige en smaakvolle gerechten maken van pure producten. Samen gerechten maken verbindt mensen met elkaar, samen eten maakt mensen gelukkig, samen zijn brengt gezelligheid en begint in de keuken. Hoe mooi is dit!

Een avond koken met vriendinnen, vrienden, collega’s, als bedrijfs- of vrijgezellenuitje of alleen inschrijven, alles kan.

Hoe ziet een avond wereldgerchten maken er bij Biokoken uit 

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitleg hoe de workshop gegeven gaat worden.

Je gaat in groepjes van 2 a 3 personen de volgende gerechten maken:


Gevulde vijg met gorgonzola en balsamico

Lahmacun Turkse pizza met Acili Antep Ezme
Provenicaals stoofpotje
Chocolade panna cottamet cappucinoroom en cantuccini

Bij deze workshop is één consumptie inbegrepen. Overige consumpties gaan op nacalculatie en worden aan het einde van de avond met één persoon van de groep afgerekend.

Recepten worden achteraf na de kookworkshop per mail verstuurd.

Prijs: € 59,95 p.p.
Aanvang: 18.00 – 22.00 uur inloop vanaf 17.30 uur

Voor de exacte datum voor de workshop klik dan hier