Wat houdt een El tapas workshop in?

Een tapa is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een drankje wordt genuttigd. Soms worden in Spaanse cafés (met name in Andalusië en in het binnenland) bij het bestelde drankje automatisch één of meerdere tapas gratis gegeven.

Een avond samen pure en heerlijke Spaanse tapas gerechtjes maken van biologische producten. Samen gerechten maken verbindt mensen met elkaar, samen eten maakt mensen gelukkig, samen zijn brengt gezelligheid en begint in de keuken. Hoe mooi is dit!

Een avond koken met vriendinnen, vrienden, collega’s, als bedrijfs- of vrijgezellenuitje of alleen inschrijven, alles kan.

Hoe ziet een avond tapas maken er bij Biokoken uit 

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitleg hoe de workshop gegeven gaat worden.

Je gaat in groepjes van 2 a 3 personen de volgende gerechten maken:

Gazpacho koude soep
Tortilla
Gegrilde Courgette met Buffelmozzarella en Pesto
Albondigas met Chorizo
Ensalada Rusa
Gefrituurde groenten
Spiesje met Chorizo, Champignonhoedje en gegrilde Paprika
Tomatensalsa met tostada’s
Warme Chocoladesoufflé

Bij deze tapasworkshops is één consumptie inbegrepen. Overige consumpties gaan op nacalculatie en worden aan het einde van de avond met één persoon van de groep afgerekend.

Recepten worden achteraf na de kookworkshop per mail verstuurd.

Prijs: € 59,95 p.p.
Aanvang: 18.00 – 22.00 uur inloop vanaf 17.30 uur

Voor de exacte datum voor de workshop klik dan hier