Kookworkshop Pasta di Mama

Leren pasta maken zoals alleen di Mama’s dat kunnen uit Italië. Er bestaan wel honderden verschillende soorten pasta uit één regio laat staan hoeveel soorten er zijn uit alle regio’s. Iedere mama maakt de beste pasta met de beste ingrediënten uit haar eigen regio.

Samen pasta maken verbindt mensen met elkaar, samen eten maakt mensen gelukkig, samen zijn brengt gezelligheid en begint in de keuken. Hoe mooi is dit! Een avond koken met vriendinnen, vrienden, collega’s, als bedrijfs- of vrijgezellenuitjes of alleen inschrijven, alles kan.

Hoe ziet een avond verse pastagerechten maken er bij Biokoken uit  

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we de workshop bespreken.

Je gaat in groepjes van 2 a 3 personen twee verschillende soorten pasta maken. Je kan denken aan ravioli gevuld met champignons en truffel, een anolini gevuld met mozzarella en zongedroogde tomaat, linguine met gegrilde garnalen of een gefrituurde chocolade tagliatelle voor bij een nagerecht prachtig nagerecht. De pasta’s worden begeleid met een bijpassende saus of nagerecht van di mama.

Bij deze Pasta di mama workshops is één consumptie inbegrepen. Overige consumpties gaan op nacalculatie en worden aan het einde van de avond met één persoon van de groep afgerekend.

Recepten worden achteraf na de kookworkshop per mail verstuurd.

Prijs: € 59,95 p.p.


Aanvang:
16.00 – 20.00 uur inloop vanaf 15.30 uur of 18.00 – 22.00 uur inloop vanaf 17.30 uur

Voor de exacte datum voor de workshop klik dan hier