Pure gerechten uit het midden-oosten

Gerechten maken uit Noord Afrika, Turkije en het Midden-Oosten. Koken met intense kruiden zoals Ras el Hanout. Kruidenmengsels waar je van gaat watertanden.

Samen gerechten maken verbindt mensen met elkaar, samen eten maakt mensen gelukkig, samen zijn brengt gezelligheid en begint in de keuken. Hoe mooi is dit! Een avond koken met vriendinnen, vrienden, collega’s, als bedrijfs- of vrijgezellenuitjes of alleen inschrijven, alles kan.

Hoe ziet een Midden-Oosterse kookworkshop er bij Biokoken uit?

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitleg hoe de workshop gegeven gaat worden.

Je gaat in groepjes van 2 a 3 personen de volgende gerechten maken:

  • Falafel van bloemkool en gehakt, huisgemaakte dressings, hummus en platbrood uit het Midden-Oosten
  • Marokaanse kip met geroosterde groenten en abrikozen couscous
  • Turks griesmeelpudding Irmik tatlisi

Bij deze kookworkshops is één consumptie inbegrepen. Overige consumpties gaan op nacalculatie en worden aan het einde van de avond bij één persoon afgerekend van de groep.

Recepten worden achteraf na de kookworkshop per mail verstuurd.

Prijs: € 59,95 p.p.
Aanvang: 18.00 – 22.00 uur inloop vanaf 17.30 uur

Voor de exacte datum voor de workshop klik dan hier