Mediterrane vegetarische workshop

We gaan een wandeling maken door Europa. van Spanje naar Frankrijk en zo door naar Italië. Een avond samen pure en heerlijke Mediterrane gerechten maken van biologische producten.

Samen gerechten maken verbindt mensen met elkaar, samen eten maakt mensen gelukkig, samen zijn brengt gezelligheid en begint in de keuken. Hoe mooi is dit! Een avond koken met vriendinnen, vrienden, collega’s, als bedrijfs- of vrijgezellenuitjes of alleen inschrijven, alles kan.

Hoe ziet een avond Vegetarische Mediterrane gerechten maken er bij Biokoken uit  

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitleg hoe de workshop gegeven gaat worden.

Je gaat in groepjes van 2 a 3 personen de volgende gerechten maken:

Gazpacho

Gnocchi met Walnoot overgoten met een romige kaassaus

Gegrilde aubergine uit Sorrento

Flensje gevuld met mascarpone, voorjaarsfruit, geslagen room met limoenrasp

Bij deze Mediterrane workshops is één consumptie inbegrepen. Overige consumpties gaan op nacalculatie en worden aan het einde van de avond met één persoon van de groep afgerekend.

Recepten worden achteraf na de kookworkshop per mail verstuurd.

Prijs: € 59,95 p.p.
Aanvang: 18.00 – 22.00 uur inloop vanaf 17.30 uur

Voor de exacte datum voor de workshop klik dan hier