Mediterraneo vegetarische workshop

We gaan een wandeling maken door Europa. van Spanje naar Frankrijk en zo door naar Italië. Een avond samen pure en heerlijke Mediterrane gerechten maken van biologische producten.

Samen gerechten maken verbindt mensen met elkaar, samen eten maakt mensen gelukkig, samen zijn brengt gezelligheid en begint in de keuken. Hoe mooi is dit! Een avond met vriendinnen, vrienden, collega’s, als bedrijfs- of vrijgezellenuitjes of alleen inschrijven, alles kan.

Hoe ziet een avond Mediterrane gerechten maken er bij Biokoken uit  

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitleg hoe de workshop gegeven gaat worden.

Je gaat de volgende gerechten maken:

Een diversiteit aan Bruchetta’s.

Gnocchi met Walnoot overgoten met een romige kaassaus.

Gegrilde aubergine uit Sorrento.

Flensje gevuld met mascarpone, voorjaarsfruit, geslagen room met limoenrasp..

Bij deze Mediterrane workshops is één consumptie inbegrepen. Overige consumpties gaan op nacalculatie.

Recepten worden natuurlijk aan het einde van de avond aan de cursisten meegegeven.

Prijs: € 59,95 p.p.
Aanvang: 18.00 – 22.00 uur inloop vanaf 17.30 uur

Voor de exacte datum voor de workshop klik dan hier

Lees onze privacyverklaring over de opslag en verwerking van uw gegevens.