Nonna Italia

We gaan een wandeling maken door Italië om prachtige authentieke gerechten te maken die de Nonna’s van Italië al eeuwenlang doen . Een avond samen pure en heerlijke gerechten maken van duurzame en biologische producten.

Samen gerechten maken verbindt mensen met elkaar, samen eten maakt mensen gelukkig, samen zijn brengt gezelligheid en begint in de keuken. Hoe mooi is dit! Een avond met vriendinnen, vrienden, collega’s, als bedrijfs- of vrijgezellenuitjes of alleen inschrijven, alles kan.

Hoe ziet een Italiaanse workshop er bij Biokoken uit 

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitleg hoe de workshop gegeven gaat worden.

Je gaat de volgende gerechten maken:

3 verschillende soorten bruchetta’s

Romige risotto met Parmigiano Reggiano.

Verse zalm op een bedje van huisgemaakte tagliatelle, sud ’n sole tomaat en een dressing van olijfolie met limoen.

Verse fruitsalade met een dessertwijn of Limocello.

Bij deze pasta workshops is één consumptie inbegrepen. Overige consumpties gaan op nacalculatie.

Recepten worden natuurlijk aan het einde van de avond aan de cursisten meegegeven.

Prijs: € 59,95 p.p.
Aanvang: 18.00 – 22.00 uur inloop vanaf 17.30 uur

Voor de exacte datum voor de workshop klik dan hier

Lees onze privacyverklaring over de opslag en verwerking van uw gegevens.