Waarom biologische producten?

Vroeger dacht ik altijd “waarom biologisch”?, ik kook toch gezond! Daarnaast had biologisch voor mij een imago waar je alleen bij hoorde als je een geitenwollensokken type was.

Supermarkten

Gelukkig komt er steeds meer bio, ook in de supermarkten. Vooral de Lidl is hier goed mee bezig. Daar kunnen Nederlandse grootgrutters nog een voorbeeld van nemen. Het zou fijn zijn als biologisch meer gepromoot gaat worden in de reclamefolders. Hierdoor kan de doelgroep groter worden die biologische producten wil gaan consumeren. Hoe groter de doelgroep, hoe sneller de prijs naar een normale niveau kan zakken en we misschien alleen maar biologische producten in de schappen zullen vinden. Voor iedereen een win win situatie.

Aardbei

Ik ben ervan overtuigd als je een aardbei zonder pesticiden consumeert dit beter is voor je organen dan een aardbei met 7 verschillende soorten pesticiden. Ik heb in huis het levende bewijs lopen wat biologische voeding voor je kan betekenen. Op mijn website www.biokoken.nl/waarom-bio heb ik een pagina gewijd met een korte beschrijving waarom ik ervan overtuigd ben dat biologische producten toch beter zijn voor de inwendige mens.

Dus kom op supermarkten van Nederland en leveranciers van levensmiddelen, promoot meer biologisch.

Liefs,

Vilja